donderdag 24 december 2009

Josje Huisman met K3 succesvolste Belgische act in Nederland


De nieuwe K3-formatie met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke werpt nu al zijn vruchten af. Ze breken zowat alle records. Zes weken lang staan ze met hun nieuwe single, MaMaSé, zowel in België als in Nederland, op de eerste plaats.

Rosse Karen Damen, zwarte Kristel en nieuwe blonde zangeres Josje Huisman zijn nog nooit zo populair geweest. In Nederland zijn ze zelfs de meest succesvolle Belgische act.

Niet alleen in Nederland doen de meisjes het voortreffelijk, ook in de overige landen van de Benelux loopt de verkoop als een trein.

Zo werden er van de single MaMaSé, waarin voor het eerste de stem van Josje Huisman te horen is, al meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Ook hun gelijknamige album, dat slechts 3 dagen in de winkelrekken ligt, doet het al onvoorstelbaar goed. In de Benelux gingen er tot nu toe maar liefst 150.000 stuks van de plaat over de toonbank.

Daarnaast waren ook de tickets van hun jongste show op een mum van tijd uitverkocht. Bewijzen genoeg dus dat K3 zich de meest populaire groep aller tijden mag noemen.

K3-fans kunnen hun idolen vanaf nu ook overal mee naartoe nemen. Behalve de singles en albums is er nog een heel gamma aan andere leuke gadgets van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke verkrijgbaar is de winkel, zoals puzzels, bekers, brooddozen, vriendenboekje… De jonge fans zullen hun favoriete groep vanaf nu altijd bij zich hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten