maandag 18 april 2011

Josje Huisman van K3 grid girl op Rizla Racing Day 2008 te Assen

Josje Huisman grid girl op Rizla Racing Day 2008 te Assen.
 
De 9e editie van de Rizla Racing Day in 2008 was net als elk jaar weer een druk bezocht evenement.. De Rizla Racing Day is een mengeling van auto- en motorsport op één dag. Op de 9e editie van de Rizla Racing Day kwamen verrassend veel toeschouwers af: 55.000 stuks maar liefst!
 
De Rizla babes hadden daar uiteraard een groot aandeel in. In 2008 was Josje Huisman van K3 één van de mooie Rizla babes, ook wel grid girls genoemd.
 

Autosport en grid girls zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Autosport is meer dan alleen het spelletje wie het snelste bij de finish is. Het is een fantastische "wereld" waarin iedereen gemoedelijk met elkaar omgaat omdat zij dezelfde hobby delen. Om de entertainment-zijde van de autosport te promoten, worden regelmatig Grid Girls ingezet. Voordat Josje Huisman zangeres werd bij K3, was ze grid girl op de Rizla Racing Day 2008 te Assen.
De grid girls, vroeger pitspoezen genoemd, komen bij vrijwel elke race in actie.
Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat de harten van de racefans niet alleen sneller gaan kloppen bij het zien van de raceauto''s, maar dus ook bij de grid girls, pitspoezen of pitbabes. Racefans vinden het fantastisch om met een grid girl op de foto te mogen, zeker wanneer dit ook een vrolijke en stralende schoonheid is als Josje Huisman van K3. Daarnaast kom je als grid girl dichterbij de autosport dan wie dan ook.
Er is echter ook genoeg op de paddock de beleven, waarbij promo meiden of gridgirls vaak een hoofdrol op zich nemen. Of het nu is om flyers uit de delen of zorgen voor een spannende show bij de bikini car wash, de promogirls en gridgirls eisen altijd alle aandacht op jou.
Grid girl of promogirl worden niet voor iedereen weggelegd. Zo spelen factoren als confectiemaat, lengte, leeftijd en vanzelfsprekend uiterlijk een rol bij de selectie van meiden.
Zo moet je om grid girl of promogirl te worden tussen de 17 en 26 jaar zijn,en aangeven wat je gebied van interesse is, grid girl , promo girl of bikini car wash.

55.000 toeschouwers bezochten de Rizla Racing Day 2008 op het TT Circuit Assen voor Neerland´s grootste gecombineerde motor-, autosport en karting evenement. Of het nu de spannende wedstrijden waren, met het debuut van een nieuwe Nederlandse Formuleklasse, de Formule BRL, of de demonstraties van A1GP powered by Ferrari F1, MotoGP en, achter de hoofdtribune, een Leopard II van de Koninklijke Landmacht, het publiek stond met grote regelmaat in recordaantallen op de banken. Uiteindelijk stalen de Rizla babes met Josje Huisman in de gelederen de show op de grid.
A1GP Powered by Ferrari
Onder grote belangstelling bestuurde Renger van der Zande de A1GP Powered by Ferrari auto voor het eerst op Nederlandse bodem. Tijdens de snelle ronden die de jeugdige rijder in fraaie lijnen aflegde, klonk het specifieke geluid van de nieuwe 8-cylinder Ferrarimotor. Dit is de auto waarmee 23 landenteams van start gaan in de A1GP World Cup of Motorsport, waarvan op 5 oktober de Nederlandse editie op het Circuit Park Zandvoort wordt verreden. Later konden er mooie foto's gemaakt worden met Josje Huisman op de achtergrond.
Niet alleen de A1GP Powered by Ferrari auto was een attractie van niveau, ook het optreden van het Rizla Suzuki MotoGP Team en de Rizla babes met Josje Huisman trokken duizenden extra nieuwsgierige fans naar het TT Circuit Assen. Chris Vermeulen draaide enkele snelle ronden op het TT Circuit en kreeg de handen op elkaar met enkele gedurfde wheelies op het stuk bij start en finish voor de volle tribunes. Zijn teammaat Loris Capirossi moest de blijken van waardering van het publiek vanuit een open auto ondergaan. De meervoudig wereldkampioen heeft nog steeds last van een armblessure, opgelopen tijdens de trainingen van de Dutch TT, en kwam daardoor niet op de exclusieve RIZLA Suzuki GSV-R in actie.

De RIZLA Racing Day is dan ook Neerland’s grootste gecombineerde auto-, motor- en kartevenement. Deze GRATIS toegankelijke racedag wordt gekenmerkt door bezoeken van diverse topcoureurs, stunts, Rizla babes met Josje Huisman, shows en bovenal spannende kampioenschapraces.
Voordat Josje Huisman zangeres werd bij K3 had ze diverse baantjes, zoals grid girl op Rizla Racing Day en achtergrond zangeres op bij de grote concerten van de Toppers in de Arena
 Danseres
Was het jou ook al opgevallen dat Josje Huisman alle K3 danspasjes zo snel onder de knie kreeg tijdens de uitzendingen? Nou, dat is niet zo gek. Josje was, voordat ze audities deed, danseres. Ze volgde haar danslessen aan de Dansacademie Lucia Marthas in Groningen. Daarna trad ze als achtergrond zangeres op bij de grote concerten van de Toppers in de Arena.
Josina (Josje) Huisman (Heusden, 16 februari 1986) is een Nederlandse zangeres, danseres, presentatrice en (musical) actrice. Ze is sinds 2009 de blonde zangeres van de Vlaamse meidengroep K3.

Josje Huisman groeide op in Steenwijkerwold in een gezin met vijf kinderen, waarvan zij de jongste is. Ze heeft twee broers en twee zussen. Toen ze 14 was verhuisde ze naar Meppel, waar haar ouders nog steeds wonen. Ze volgde balletlessen in Steenwijk.
In 2008 studeerde Josje Huisman af aan de Dansacademie Lucia Marthas in Groningen, waarna ze onder meer optrad als achtergronddanseres bij de concerten van de Toppers in de Amsterdam ArenA. Ook was Josje Huisman grid girl op de Rizla Racing day 2008 in Assen. Ze woonde tot maart 2009 in Amsterdam waar ze, tot ze het nieuwe lid van K3 werd, een musicalopleiding volgde. Begin 2010 werd bekend dat Josje Huisman in de lente zou verhuizen naar België. Tegenwoordig woont ze in Antwerpen. Ze woont daar in de buurt van Karen Damen en Kristel Verbeke en ook erg dichtbij het hoofdkantoor van Studio 100.

Ook zal Josje Huisman zichzelf, maar dan uitvergroot, spelen in de K3-sitcom Hallo K3!. Ze zal ook een rol in de nieuwe Nederlandse dansfilm Body Language spelen.
Op 2 november 2010 maakte RTL Boulevard bekend dat Josje Huisman een relatie heeft met acteur Levi van Kempen.

Haar loopbaan als zangeres begon na de overwinning van de talentenjacht K2 zoekt K3, die in het najaar van 2009 werd uitgezonden op de Nederlandse en Vlaamse televisie. Hierin gingen Kristel Verbeke en Karen Damen op zoek naar een nieuw lid voor hun meidengroep K3, nadat Kathleen Aerts eerder dat jaar de groep had verlaten. Josje Huisman was de jongste deelneemster. De finale vond plaats op 3 oktober 2009.

Bron foto's, John Damen: http://www.motorsportmotions.com

2 opmerkingen: