dinsdag 10 november 2009

Josje Huisman met K3 bij Ketnet


Josje Huisman met haar K3 vriendinnen Karen Damen en Kristel Verbeke bij Ketnet

De 23-jarige Josje Huisman kan nauwelijks bevatten dat ze nu samen met haar nieuwe collega's Karen Damen en Kristel Verbeke volle zalen trekt. "Eigenlijk besef ik 's nachts in bed pas hoe leuk en hoe overweldigend dit allemaal is. Dan pas heb ik tijd om er rustig over na te denken."

Karen en Kristel zijn erg blij met hun nieuwe collega. "Josje Huisman deed het geweldig vanavond en in Antwerpen. En onze single 'MaMaSé' staat momenteel op nummer een in de hitlijsten in Nederland en België. Daar zijn we echt trots op", vertelt rosse Karen Damen.

De kids hadden ook niets te klagen. Zij zongen volop mee en dansten op de deuntjes van hun idolen. Josje Huisman werd door hen ontvangen als een volwaardig K3-lid.

De fans van de meidengroep K3 moeten nog een paar weekjes geduld hebben, maar dan is het echt zover. Dan ligt, ruim voor Sinterklaas, de nieuwe cd van K3 in de winkels. Dat heeft Royal Promotions bekendgemaakt.

Het is een dubbelalbum met de titel MaMaSé. Op de ene cd staan twaalf oude hits van K3 die in een nieuw jasje worden gestoken. Op de tweede schijfje staan twaalf nieuwe liedjes. Op beide schijfjes is de nieuwkomer Josje Huisman te horen.

De cd wordt feestelijk gepresenteerd, waarbij ook fans aanwezig zijn die aan een wedstrijd hebben meegedaan, aldus de woordvoerster.

K3-fans zijn zeer in hun nopjes met Josje Huisman. Zij kwam na een tv-talentenjacht K2 zoekt K3 de kleuterpopformatie versterken, nadat eerder Kathleen Aerts uit de band was gestapt.

De twee overgebleven K's (Karen Damen en Kristel Verbeke) zochten een opvolger en vonden die in de 23-jarige Amsterdamse. Een paar weken terug begon de tournee van het vernieuwde K3 en de kaarten daarvoor vliegen de deur uit, aldus een woordvoerster.

Al direct na de finale van het tv-programma K2 zoekt K3 (SBS6) gingen de kaarten via internet als warme broodjes over de toonbank. ,,Zelfs op zaterdagavond, na de finale, verkochten we al duizenden kaarten'', aldus de zegsvrouw. ,,Inmiddels hebben we al tien kaar zoveel kaarten verkocht als normaal gesproken in een week. We hebben door Josje Huisman daarom al extra shows ingelast in Rotterdam Ahoy en in Amsterdam RAI. Na de finale op zaterdag hebben we nu al over de 15.000 tickets verkocht.''
3 opmerkingen:

 1. wat moet ik nog doen,
  om josje te ontmoeten
  ik weet het niet meer,
  alles al geprobeert,
  waneer ga ik mjn parel ontmoeten.
  please help me
  e-mail gveenstra2@kpnplanet.nl

  BeantwoordenVerwijderen