woensdag 4 november 2009

Gratis K3 Fanboek reclame van Algemeen Dagblad met Josje HuismanGratis K3 Fanboek reclame van Algemeen Dagblad met Josje Huisman.

Op de voorpagina van het Algemeen Daglbad is te lezen dat je vanaf zaterdag 7 november een gratis K3 MamaSé fanboek krijgt, met 2 exclusieve K3 verhaaltjes.

En een foto van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke erbij in het boek, waarop de inmiddels bekende foto van de K3 Show 2009, en de nieuwe CD hoes staat.

AD verwent alle K3 fans met een spectaculair cadeau. Spaar mee voor het GRATIS K3 fanboek. Knip vanaf zaterdag 7 november de spaarpunten uit het AD en verzamel ze allemaal. Dan wordt dit exclusieve boek van jou en kom je echt alles te weten over jou favoriete meidengroep.

Met de mooiste foto's van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke en alle nieuwe songteksten en nog veel meer. Vanaf zaterdag 7 november alleen bij het AD.

Eén K ging weg en er kwam een J in de plaats, en toch heten ze samen nog steeds K3. Karen, Kristel en Josje Huisman praten vanavond over hun eerste maand samen in De Laatste Show.23 opmerkingen:

 1. Echt geweldig. Maar helaas hebben we geen ad. Dus kan ook niet sparen. Zou wel een boek willen maar ja. Zit er niet in. Mijn dochter reageerd op het liedje mamase. Echt zo leuk. Singel al in ons bezit. Nu de cd nog en een boek zou mooi zijn maar zit er dus niet in. Helaas. Succes.

  Bianca en Larissa Keurntjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je kan natuurlijk ook gewoon het ad kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja dat kan maar dan moet je nu eerst 12x het ad kopen wil je het boek kunnen bemachtigen.
  Je hebt namelijk nu 12 zegels nodig voor het boek, als je het afgelopen zaterdag niet hebt (kunnen) halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het duurt wel erg lang!Vier weken geleden alles gespaard en opgestuurd.Zal toch wel voor de Kerst binnen moeten zijn?Is een leuk Kerstcadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wanneer komt het k3 fanboekje binnen? Zit er al heel erg lang op te wachten!? hebben het helemaal bij elkaar gespaard en nu is hijh er nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de boek is heel heel heel heel leuk.groetjes paulien romeyns

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi lieve josje van K3 ik ben julli aler gootste fan en ik ben 6 jaar en ik doe altijd julli sjows van K3 met josje en ik heet maurits en van mij agrternaam heet ik veen en doe de groetjes aan karen en kristel en om niet te vegeeten ik kan net tiepen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. PS: wil je mij een mailtje sturen? mijn e-mail adres is mailmaurits@planet.nl Doei mauritsveen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi lieven karen kristel en de niewen zangeres josje van K2 ZOEKT K3 hee josje nu eeven aan juo wanir komt de 2de CD uit lievs maurits veen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk dat josje de plaat van kristel in neemt anders is het dan jammmer dat k3 niet meer bestaat en nu gelukkig wel door josje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi K3 hee ik vin het heel ereg jamer dat de 2de cd nogniet is uit gekoomen?. en K3 ik vin al julli liedjes leuk en voral mama Se! is leuk doej K3 tot siens lievs maurits veen?...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoi josje van K3 hee hoe gaat het met karenze baby? stuur mij maar een brief en je weet welke email adres ik heb mailmaurits@planet.nl want ik ben maurits veen dus doej josje van K3 tot siens lievs maurits veen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hoi josje ik vint het leuk dat jij een blogspot van k3 heb 't want daar heb je leuke plaatjes van jullie karen kristel en josje. jij naaturlijk want jij ben't ook van k3 jij ben 't het niewe k3tje jij heb 't'k2 zoekt k3 gewonen nou tot siens ook weer wat je al weet lievs maurits veen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi josje. Wil je is op bezoek komen & op mijn feestje komen? Dat zal heel gezelig & leuk zijn. Ik woon in het land; nederland, ik woon in de straat; doornhoecklaan, & ik woon in de plaats; maarssen, & ik woon op nummer 11! tot gouw. maurits veen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. .P.S.; mijn viejaardag is op 7 oktober.

  .G.R. maurits veen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi k3. Ik heb saamen met papa een cd van jullie gemaakt! Kathleen zingt er met jullie, karen & kristel in! En ook nog eens met josje...!
  .G.R. maurits

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik wil een fan boek van k3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorrie voor het wachten, hij komt eraan!

   Verwijderen
 18. Hoi K3.

  Ik heb een eigen website!
  wil je hem nu bekijken?
  De website-naam is www.mauritsveen.tk
  Doei!!...

  .G.R. Maurits Veen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorrie maar de website is in belgië niet te vinden(!

   Verwijderen
 19. Hoi k3.

  Ik vind k3 heel leuk.

  Groetjes Lisa Bouma.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Quinten van Halewijn31 mei 2011 om 19:20

  Quinten van Halewijn.

  Ik ben blij dat het weer K3 is!
  En ik vin het ook leuk dat Josje gegaan is!
  Ik vin het leukst: Josje!
  Mijn vavoriete K3-musical: Alice in Wonderland met K3!

  Daag K3!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hallo K3!

  Ik heb alweer een cd van jullie gemaakt!
  Het heet K3 special en het is een mix van Alice in Wonderland en Eyo!
  Helaas is er maar 1 van gemaakt, maar als jullie willen mogen jullie komen naar maarssen doornhoecklaan 11 TEL:0346554503!

  l.f.s Maurits Veen

  BeantwoordenVerwijderen