dinsdag 24 augustus 2010

'Hallo K3' met Josje Huisman in oktober bij vtmKzoom en TROS


Comedyshow is een nieuwe uitdaging voor K3.

Van muziek, films en stripreeksen tot boeken, musicals en een nieuwe comedyshow. De meiden van de Belgische muziekgroep K3, Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, spelen de hoofdrol in de nieuwe tv-serie Hallo K3!. „Het is een serie voor jong en oud”, zegt zangeres Kristel Verbeke, „en gaat over het dagelijks leven van K3.” De Tros zendt de serie van dertien afleveringen in Nederland uit.

De meiden maken de gekste dingen mee en komen steeds in bizarre situaties terecht. „Karen Damen en ik wonen in de serie samen in een appartement”, zegt Kristel Verbeke. „Josje Huisman woont aan de overkant van de gang. We hebben een knappe buurman Bas (gespeeld door Winston Post). Onze verschillende karakters zijn heel erg uitvergroot, wat voor grappige momenten zorgt.”

Hoewel K3 al eerder in verschillende films speelde, zoals K3, K3 en het IJsprinsesje, was het volgens de meiden toch een andere vorm van acteren. „Het is een comedyshow waarin vooral de timing erg belangrijk is”, zegt Josje Huisman. „We hebben geen acteerlessen genomen, maar repeteren met de tips die we krijgen van de regisseur.”

Buurman Bas zorgt voor spannende en grappige momenten. „Winston is onze hunk”, roepen de meiden uit. „We hebben in de serie allemaal een oogje op hem.” „Maar”, zegt Kristel, „we hebben een pact gesloten. Wij zullen nooit, zowaar wij Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zijn, alleen afspreken met Bas.”

De Nederlandse Josje Huisman is dankzij het tv-programma K2 zoekt K3 het blonde lid van de succesvolle meidengroep geworden. „Het gaat heel goed met haar, ze is goed vervlaamsd”, zegt Karin Damen. „De groep is jong, fris en overal waar je komt is het anders met Josje erbij”, vult Kristel Verbeke haar aan. „Voor haar zijn heel veel dingen de eerste keer en om dat met zijn allen te delen is erg fijn.”

Karen Damen voegt er nog aan toe dat Josje Huisman in de voorbije maanden vervlaamst is. De Nederlandse verving Kathleen Aerts nadat ze winnaar werd van het tv-programma 'K2 zoekt K3'.

Met deze sitcom zetten Karen Damen, Kristel Verbeke & Josje Huisman de stap naar een ruimer publiek. Ook Jacques Vermeire (Marcel), Winston Post (Bas) en Metta Gramberg (Rosie) spelen een rol in 'Hallo K3'. In Nederland zal de reeks te zien zijn bij de TROS op de Publieke Omroep.

'K3 en vtm zijn onlosmakelijk en op een fijne manier aan mekaar verbonden', vertelt vtmKzoom station manager Michael Dujardin. 'Na 'K2 Zoekt K3' en de docureeks 'K2 Terug K3' lanceerden we bij vtmKzoom in het voorjaar de succesvolle nieuwe reeks van 'De Wereld Van K3' met voor het eerst Josje Huisman in een hoofdrol.

We zijn erg blij dat we dit najaar de Vlaamse kids én hun ouders met 'Hallo K3' een erg leuke sitcom kunnen aanbieden. Het is de eerste keer dat vtmKzoom voluit in fictie investeert en meteen een voorbode van onze plannen voor 2011.'

Het verhaal verloopt als volgt:
Karen Damen en Kristel Verbeke wonen samen in één appartement. Josje Huisman woont in het appartement aan de overkant van de gang. In het appartement boven hen woont weduwenaar Marcel, die hen altijd wil helpen. Buurman Marcel bedoelt het goed, maar bakt er niet altijd evenveel van. Maar Marcel is er steeds voor de meisjes, en geeft hen steevast foute 'goede raad'.

Hij is ook een echte klusser die met afwisselend succes de meisjes uit de nood helpt, of net voor de nodige problemen zorgt. De meisjes krijgen ook geregeld gezelschap van knappe bink Bas en brengen graag tijd door bij Rosie in haar koffiebar 'Roze Bottel'.

7 opmerkingen:

 1. Je kunt tegenwoordig ook fietsen met Josje...
  www.k3fietsen.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HALLO K3 je bent eg mooi en je hebt heel mooie lietjes josje je bent een held

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo k3 ik woon in ieper ik zou jullie graag eens ontmoeten maar ik kan niet .dus als je dit lees stuur dan een e-mail jereci1998@hotmail.com liefst jereci camerlycnk


  AAN'josje karen en kristel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. halo ik wil graag een bericht krijgen van jullie pleas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. josje is mijn achternicht(L)

  BeantwoordenVerwijderen