maandag 7 december 2009

Nieuwe K3 CD MaMaSé! met Josje Huisman houdt KANE eronder in de Sinterklaaslijst


MaMaSé! Het nieuwe album van het herrezen K3 met nieuwe blonde Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke is vandaag voor de tweede week aanvoerder van de albumverkooplijst. Het nieuwe No Surrender van KANE doet het als hoogste nieuwe binnenkomer op een tweede positie echter zeker niet slecht.

Andere populaire kado-schijven van Sinterklaas blijven Susan Boyle's I Dreamed A Dream (3), This Is It van Michael Jackson op een vierde plaats en Honderd uit één van Paul de Leeuw op de vijfde plek. Dat blijkt uit gegevens van GfK in de Album Top 100 van zaterdag 5 december.

Ook An Evening With Il Divo - Live In Barcelona komt nog nèt in de top tien binnen. Op iedere twee K3-exemplaren werd één KANE gekocht. De score K3 versus Il Divo: 5-1.

Andere nieuwe binnenkomers zijn Paul McCartney met Good Evening New York City op 36, Best Of Burt Bacharach Live van Trijntje Oosterhuis & Metropole Orchestra op 55, Seal Hits op 57, Grad Damen zit Goed in m'n vel op 61, Herberg De Troost parkeert Langs de weg op 88 en The Rolling Stones versieren Get Yer Ya-Ya's Out! (40th Anniversary Edition) als laagstnieuw binnenkomende release op 92.

Na de zoektocht naar de nieuwe zangeres van de populaire meidengroep K3 zendt SBS 6 een exclusieve special uit over het verloop van de maanden na de sensationele finale van K2 zoekt K3.

Hier kwam de Nederlandse Josje Huisman als grote winnares uit de strijd, met Noa en Madelon op mooie ereplaatsen. Hoe heeft zij deze wedstrijd ervaren, wat gebeurde er in de periode daarna en hoe is het eigenlijk voor Karen Damen en Kristel Verbeke om met een nieuwe zangeres een trio te vormen?

Maar liefst 2,4 miljoen Nederlanders zagen op zaterdag 3 oktober hoe Josje Huisman het gouden trio K3 weer compleet maakte in de spannende finale van 'K2 zoekt K3'.

Wegens het overweldigende succes van het programma besloten SBS 6 en vtm na de laatste uitzending om de camera’s door te laten draaien om vervolgens een special te maken over de beginperiode van de nieuwe formatie van K3.

In deze exclusieve documentaire krijgt de kijker een blik achter de schermen van een van de meest hectische periodes uit de geschiedenis van K3.

Aan bod komen onder andere de optredens van de grote theatertour door heel Nederland en België die meteen van start ging na de laatste uitzending, het inzingen van een nieuw album en optredens in tv-shows.

Vtm toont hoe het verhaal van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman begon : van de massa-audities tot een samenvatting van de finale met exclusieve beelden achter de schermen.

Na hun allereerste persconferentie beginnen de 3 meiden vrijwel meteen aan de toernee voor hun nieuwe theatershow. En die allereerste show in de Antwerpse Elisabethzaal bleek voor de hele K3-entourage meteen een spannend gebeuren. We nemen u mee achter de schermen.

Het nieuwe K3 heeft een overvolle agenda : ze zijn te gast in Nederland bij Paul De Leeuw, beginnen aan een promotour in Nederland en België, kiezen nieuwe K3-outfits, doen een fotoshoot voor hun nieuwe album, nemen de videoclip op voor hun nieuwe single ‘De politie’…

en dan breekt het moment aan van hun eerste optreden in Nederland. Uiteraard heeft Josje Huisman een verrassing gepland om Karen Damen en Kristel Verbeke in haar thuisland te verwelkomen.

In de backstage van de Amsterdamse RAI wacht Josje Huisman echter ook een verrassing : haar zus komt op bezoek. Deze special wordt afgesloten met de voorstelling van het nieuwe K3-album : een onvergetelijk moment in de K3-geschiedenis.
1 opmerking: