donderdag 26 mei 2011

Josje Huisman K3 en vriend Levi van Kempen uit elkaar

Josje Huisman K3 en vriend Levi van Kempen uit elkaar.
Zangeres Josje Huisman (25) van K3 is weer vrijgezel. Het is over en uit met haar vriend, de Nederlandse acteur Levi van Kempen (22). 'Ze zijn alle twee jong en hebben het hartstikke druk', liet het management van Van Kempen weten aan de Nederlandse tv-zender RTL.
Bovendien was de afstand tussen de twee letterlijk te groot geworden. De blonde K3-zangeres Josje Huisman woont in Antwerpen en haar ex in Amsterdam. 'Ze hebben besloten: dit heeft weinig zin.'
Josje Huisman en Levi leerden elkaar kennen bij Studio 100. Soapacteur Levi van Kempen speelde vorig jaar een rol in Mega Mindy en het Zwarte Kristal.

Josje en Levi van Kempen hebben dus een punt gezet achter hun relatie.
Dat meldt RTL Boulevard. Josje en Levi waren zo'n half jaar samen en zouden zonder ruzie uit elkaar zijn gegaan. De twee leerden elkaar kennen in de Belgische Studio 100 waar Josje Huisman werkt met haar collega's van K3 en Levi een Mega Mindy-film opnam.
Eerder deze maand werd bekend dat K3 samen met Jan Smit, Glennis Grace, Los Angeles the Voices en Leonie Meijer te gast is tijdens de concerten van Toppers in Concert 2011 op 27, 28 en 29 mei.
Levi en Josje Huisman leerden elkaar kennen bij Studio 100, het Vlaamse bedrijf achter onder andere K3 en Mega Mindy. Van Kempen, die bekend werd met zijn rol in de soap Onderweg naar Morgen, speelde vorig jaar een rol in Mega Mindy en het Zwarte Kristal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten