dinsdag 24 augustus 2010

'Hallo K3' met Josje Huisman in oktober bij vtmKzoom en TROS


Comedyshow is een nieuwe uitdaging voor K3.

Van muziek, films en stripreeksen tot boeken, musicals en een nieuwe comedyshow. De meiden van de Belgische muziekgroep K3, Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman, spelen de hoofdrol in de nieuwe tv-serie Hallo K3!. „Het is een serie voor jong en oud”, zegt zangeres Kristel Verbeke, „en gaat over het dagelijks leven van K3.” De Tros zendt de serie van dertien afleveringen in Nederland uit.

De meiden maken de gekste dingen mee en komen steeds in bizarre situaties terecht. „Karen Damen en ik wonen in de serie samen in een appartement”, zegt Kristel Verbeke. „Josje Huisman woont aan de overkant van de gang. We hebben een knappe buurman Bas (gespeeld door Winston Post). Onze verschillende karakters zijn heel erg uitvergroot, wat voor grappige momenten zorgt.”

Hoewel K3 al eerder in verschillende films speelde, zoals K3, K3 en het IJsprinsesje, was het volgens de meiden toch een andere vorm van acteren. „Het is een comedyshow waarin vooral de timing erg belangrijk is”, zegt Josje Huisman. „We hebben geen acteerlessen genomen, maar repeteren met de tips die we krijgen van de regisseur.”

Buurman Bas zorgt voor spannende en grappige momenten. „Winston is onze hunk”, roepen de meiden uit. „We hebben in de serie allemaal een oogje op hem.” „Maar”, zegt Kristel, „we hebben een pact gesloten. Wij zullen nooit, zowaar wij Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zijn, alleen afspreken met Bas.”

De Nederlandse Josje Huisman is dankzij het tv-programma K2 zoekt K3 het blonde lid van de succesvolle meidengroep geworden. „Het gaat heel goed met haar, ze is goed vervlaamsd”, zegt Karin Damen. „De groep is jong, fris en overal waar je komt is het anders met Josje erbij”, vult Kristel Verbeke haar aan. „Voor haar zijn heel veel dingen de eerste keer en om dat met zijn allen te delen is erg fijn.”

Karen Damen voegt er nog aan toe dat Josje Huisman in de voorbije maanden vervlaamst is. De Nederlandse verving Kathleen Aerts nadat ze winnaar werd van het tv-programma 'K2 zoekt K3'.

Met deze sitcom zetten Karen Damen, Kristel Verbeke & Josje Huisman de stap naar een ruimer publiek. Ook Jacques Vermeire (Marcel), Winston Post (Bas) en Metta Gramberg (Rosie) spelen een rol in 'Hallo K3'. In Nederland zal de reeks te zien zijn bij de TROS op de Publieke Omroep.

'K3 en vtm zijn onlosmakelijk en op een fijne manier aan mekaar verbonden', vertelt vtmKzoom station manager Michael Dujardin. 'Na 'K2 Zoekt K3' en de docureeks 'K2 Terug K3' lanceerden we bij vtmKzoom in het voorjaar de succesvolle nieuwe reeks van 'De Wereld Van K3' met voor het eerst Josje Huisman in een hoofdrol.

We zijn erg blij dat we dit najaar de Vlaamse kids én hun ouders met 'Hallo K3' een erg leuke sitcom kunnen aanbieden. Het is de eerste keer dat vtmKzoom voluit in fictie investeert en meteen een voorbode van onze plannen voor 2011.'

Het verhaal verloopt als volgt:
Karen Damen en Kristel Verbeke wonen samen in één appartement. Josje Huisman woont in het appartement aan de overkant van de gang. In het appartement boven hen woont weduwenaar Marcel, die hen altijd wil helpen. Buurman Marcel bedoelt het goed, maar bakt er niet altijd evenveel van. Maar Marcel is er steeds voor de meisjes, en geeft hen steevast foute 'goede raad'.

Hij is ook een echte klusser die met afwisselend succes de meisjes uit de nood helpt, of net voor de nodige problemen zorgt. De meisjes krijgen ook geregeld gezelschap van knappe bink Bas en brengen graag tijd door bij Rosie in haar koffiebar 'Roze Bottel'.

woensdag 4 augustus 2010

Valt Josje Huisman van K3 voor soapacteur Levi van Kempen?


Valt Josje Huisman van K3 voor soapacteur Levi van Kempen?

Josje Huisman van K3 zou het heel gezellig hebben met een nieuwe man: acteur Levi van Kempen.

Nadat de relatie van de blondine eind vorig jaar over ging, lijken er weer wat vlinders rond te fladderen.

De twee hebben allebei werk bij de Belgische Studio 100. De 24-jarige Josje Huisman als zangeres bij het populaire meidentrio, Levi heeft een rol in de nieuwe Mega Mindy-film.

De officiële lezing van de woordvoerder van de 22-jarige acteur is dat Levi en Josje allerlei ’leuke dingen’ doen met elkaar, maar dat er geen sprake is van een relatie.

Josje Huisman is weer gelukkig in de liefde. De Nederlandse zangeres van K3 is volgens De Telegraaf gevallen voor acteur Levi van Kempen. Hij dankt zijn bekendheid vooral aan zijn rol in de soap ONM.

De 24-jarige Josje zou Levi hebben leren kennen bij Studio 100, het Vlaamse bedrijf achter onder meer K3, Mega Mindy en Kabouter Plop. Van Kempen speelt een rol in de nieuwe Mega Mindy-film.

Een woordvoerder van de 22-jarige Levi laat los dat de acteur en Josje 'allerlei leuke dingen' doen, maar dat er geen sprake is van een relatie.

Ook Josje Huisman ontkent de relatie. Maandag vertelde ze nog in Metro dat ze vrijgezel is. Op de vraag of ze al een Vlaming aan de haak heeft geslagen, antwoordde de blondine: "Nee. En ook geen Nederlander."

Josje Huisman zou dus vlinders in haar buik hebben. Het enige Nederlandse lid van K3 lijkt als een blok te vallen voor soapie Levi van Kempen. Levi speelde tot mei 2010 in Onderweg naar Morgen. Het programma werd hierna van de buis gehaald, omdat het niet in het uitzendschema van de publieke omroep zou passen.

De 24-jarige Josje leerde Levi kennen bij Studio 100, waar ze voor opnames voor K3 bezig was. Levi was hier omdat hij een rol speelt in de nieuwe Mega Mindy-film.

De manager van de acteur laat in de Telegraaf weten dat Josje Huisman en Levi het erg gezellig hebben samen. “Ze doen allerlei leuke dingen samen, maar er is op dit moment nog geen sprake van een relatie”.

Josje van de bekende meidengroep K3 zou er een nieuwe relatie op nahouden met de Nederlandse acteur Levi van Kempen.

Zowel van Kempen als Josje werken voor Studio 100. Josje maakt deel uit van het zangtrio K3, terwijl van Kempen binnenkort zal schitteren in de nieuwe Mega Mindy-film. Volgens insiders zijn de twee bijzonder close met elkaar. "Josje en Levi doen van alle leuke dingen met elkaar, maar er is geen sprake van een relatie", aldus de woordvoerder van van Kempen.

Josje Huisman, de nieuwste K3-aanwinst, heeft het naar haar zin met een nieuwe man: Levi van Kempen. Ze werken allebei bij Studio 100, maar van een relatie zou nog geen sprake zijn.

De relatie van de K3-blondine liep eind vorig jaar spaak, maar nu lijken er toch weer wat vlinders rond te fladderen in haar buik.

Josje Huisman en Levi van Kempen werken dus allebei bij Studio 100. De 24-jarige blondine als zangeres, van Kempen heeft dan weer een rol in de nieuwe Mega Mindy-film.

Volgens de woordvoerder van de 22-jarige acteur is er nog geen sprake van een relatie. Wel zouden de twee allerlei 'leuke dingen' doen met elkaar. Ook Josje ontkent de relatie. Maandag vertelde ze in Metro nog dat ze single is.

Josje Huisman heeft een nieuwe vlam. Althans, als we Wilma Nanninga mogen geloven. Zij schrijft op de Privépagina van de Telegraaf dat de K3-zangeres smoorverliefd zou zijn op Levi van Kempen.

Levi, vooral bekend van zijn rol als Lars in de soap Onderweg Naar Morgen, en Josje komen elkaar zo nu en dan tegen bij Studio 100.

Leuke dingen
Levi heeft namelijk een rol weten te bemachtigen in de nieuwe Mega Mindy-film. Mega Mindy en K3 zijn beide ondergebracht bij Studio 100, waardoor ze elkaar regelmatig tegen het lijf lopen.

Of er tussen de twee ook echt iets bloeit, is nog maar de vraag. Het management van de 22-jarige Van Kempen laat weten dat de twee 'allerlei leuke dingen doen', maar dat er geen sprake is van een relatie.

Ook Josje Huisman ontkent een eventueel samenzijn: maandag vertelde ze nog in de gratis krant Metro dat ze de ware nog niet heeft gevonden. Op de vraag of de blonde zangeres al een Vlaming aan de haak had geslagen, antwoordde ze: "Nee. En ook geen Nederlander."

Autobiografie
Josje Huisman werd op 3 oktober 2009 door een jury, het publiek en Karen Damen en Kristel Verbeke gekozen om de nieuwe zangeres van K3 te worden. Al vanaf het eerste optreden ging het gerucht dat de blondine niet goed in de groep zou liggen, maar dat werd in het interview in Metro definitief ontkend.

Kathleen Aerts, de originele K3-zangeres, maakte op 23 maart 2009 bekend te stoppen bij de meidenband en solo verder te gaan. Haar solo-album Kathleen In Symfonie bereikte de 21e plaats in de Vlaamse Ultratop 50. In oktober 2009 verscheen haar autobiografische boek, Mijn Leven Als K1.