woensdag 28 oktober 2009

Eerste single 'MaMaSé!' van K3 met Josje Huisman meteen platina!


K3 heeft met de nieuwe single 'MaMaSé!' een platina single gescoord. Het is de eerste keer dat K3 in Nederland deze status bereikt.

Volgens het productiebedrijf van de drie dames werden er meer dan twintigduizend exemplaren van 'MaMaSé!' verkocht.

Karen Damen, Kristel Verbeke en het nieuwe lid Josje Huisman kregen zaterdag in het Rotterdamse Ahoy de platina single uitgereikt, waarmee ze zeiden heel blij te zijn. Het lijkt er sterk op dat het vertrek van bandlid Kathleen Aerts geen invloed heeft op het succes van de groep. Josje Huisman kwam er nieuw bij, nadat overgebleven leden Karen en Kristel via een televisieprogramma op zoek gingen naar een nieuwe 'vriendin'.

De eerste single van K3 in de nieuwe formatie 'MaMaSé!' heeft in Nederland de platina status bereikt. Het is de eerste keer dat K3 in Nederland een platina single scoort.

Het trio vindt het huidige succes heel bijzonder. "Dat we in deze tijden zoveel singles en showtickets mogen verkopen, geeft voor ons aan dat de fans de nieuwe K3 formatie met open armen hebben ontvangen", laten ze weten.

Eind maart besloot Kathleen Aerts na tien jaar uit het Belgische meidentrio te stappen. Begin oktober werd de 23-jarige Josje Huisman uitgeroepen tot de nieuwe Kathleen Aerts. De Meppelse kwam als winnaar uit de bus van het televisieprogramma K2 zoekt K3.Geen opmerkingen:

Een reactie posten