woensdag 17 februari 2010

Rosse collega van Josje Huisman bij K3, Karen Damen,is bevallen van zoontje Sky


De rosse collega van Josje Huisman bij K3, Karen Damen, is vandaag bevallen van haar eerste kindje: Sky, een zoon. Vader is haar vriend Antony Van der Wee, drummer bij The Ditch.

Karen Damen en Antony Van der Wee zijn zo de trotse ouders geworden van zoontje Sky.

Karen Damen en Antony Van der Wee zijn op 17 februari 2010 de trotse ouders geworden van hun eerste kindje Sky. Hij weegt 3,080 kilogram en is 48 centimeter groot.

Moeder en zoon stellen het heel goed. Karen en Antony willen nu in alle rust genieten van hun baby en geven geen interviews.

Ze vertrouwen erop dat de mensen van de pers daar alle begrip voor kunnen opbrengen en zijn hen daar alvast ook dankbaar voor.

Een paar weken geleden ging Josje Huisman met de andere zangeressen van K3, Kristel Verbeke en zwangere Karen Damen, op 'zwangerschapsverlof'.

Karen Damen van K3 maakte vorige maand nog ook enkele succesvolle doorkomsten in De Slimste Mens op Eén. Haar zwangerschap werd destijds onverwacht gemeld door Stanny Crets in het programma Villa Vanthilt.

De zwangerschap van Karen zorgde in augustus al voor ophef. Acteur Stany Crets verklapte toen in Villa Vanthilt op Eén dat de roodharige zangeres een kindje verwachtte. Samen met kijkend Vlaanderen viel ook Marcel Vanthilts mond open bij het horen van de primeur.

'Oei, dat mocht ik waarschijnlijk niet vertellen', lachte Stany Crets een beetje ongemakkelijk toen Vanthilt het blijde nieuws een tikkeltje ongelovig drie keer herhaalde, maar het kwaad was geschied.

Een dag later bevestiden Karen Damen en Antony het nieuws over de zwangerschap in een persbericht. Het koppel liet toen weten diep ontgoocheld te zijn over de manier waarop het nieuws uitlekte. 'Deze unieke kans om het mooiste nieuws uit hun leven zelf aan vrienden en familie te vertellen, krijgen ze nooit meer terug', klonk het. Eén, Marcel Vanthilt en Stany Crets verontschuldigden zich daarop uitvoerig bij het koppel.

Over een paar maanden gaan Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke weer verder met K3.

1 opmerking:

  1. echt lullig voor karen en antony, dat ze het zelf niet konden vertellen.

    BeantwoordenVerwijderen