dinsdag 4 juni 2013

K3 zangeres Josje Huisman en Johnny de Mol uit elkaar


K3 zangeres Josje Huisman en Johnny de Mol uit elkaar

Josje Huisman van K3 en Johnny de Mol hebben hun relatie verbroken.

"We zijn erachter gekomen dat we toch niet zo goed bij elkaar passen als dat we dachten. Helaas...", zegt Josje met tranen in haar ogen tegen RTL Boulevard. Ook op Twitter laat de blondine van zich horen: "Het hoge woord is eruit", aldus Josje.

De K3-zangeres en de acteur zijn zo'n tien maanden samen geweest. Ze leerden elkaar kennen in Antwerpen waar Josje Huisman woont en waar Johnny aan het werk was voor de serie Crimi Clowns.

Josje heeft eerder relaties gehad met acteur Levi van Kempen en Studio 100-baas Gert Verhulst. Johnny deed het met onder anderen Bridget Maasland en Chantal Janzen.

Josje Huisman (27) van K3 is dus niet langer samen met de Nederlandse acteur Johnny de Mol. Dat heeft ze laten weten in het tv-programma 'RTL Boulevard'. Waarom de relatie op de klippen liep, wilde Josje niet kwijt.

"Ik denk dat dat een zaak is van ons tweetjes. Er is geen gedoe, we zijn gewoon uit elkaar gegaan. We zijn erachter gekomen dat we misschien toch niet zo goed bij elkaar passen", zei ze op tv.
K3

Josje Huisman won in 2009 de talentenjacht 'K2 zoekt K3' en volgde Kathleen Aerts op bij de meidengroep. Ze had sinds vorige zomer een relatie met de 34-jarige acteur, bekend van tv-serie 'Crimi Clowns'.

Josje Huisman in tranen op Nederlandse televisie.

Josje Huisman van K3 en Johnny de Mol zijn niet langer een koppel. Dat vertelde Josje maandagavond in het Nederlandse programma RTL Boulevard.

Josje en Johnny werden minder dan een jaar geleden een koppel. De twee leken tot over hun oren verliefd en haar toekomstige schoonmama droomde al van kinderen maar de meeste dromen zijn bedrog beste Willeke Alberti.

Op de vraag of zij en Johnny gaan samenwonen gaf Josje volgend antwoord "Ik weet niet zeker of zijn huis te koop staat. Wat ik wel weet is dat wij niet samen in een huis gaan wonen....'t is uit. Dus, dat weet je dan ook weer."

Volgens Josje Huisman waren zij en Johnny erachter gekomen dat ze toch niet zo goed bij elkaar pasten dan ze zelf wel dachten. Josje is wel blij dat zij en Johnny als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Na het interview werd er backstage nog een potje gehuild. Gelukkig staan de andere K3 zangeressen Karen Damen en Kristel Verbeke voor haar klaar staan in deze moeilijke tijden.
 

1 opmerking: