woensdag 28 oktober 2009

Eerste single 'MaMaSé!' van K3 met Josje Huisman meteen platina!


K3 heeft met de nieuwe single 'MaMaSé!' een platina single gescoord. Het is de eerste keer dat K3 in Nederland deze status bereikt.

Volgens het productiebedrijf van de drie dames werden er meer dan twintigduizend exemplaren van 'MaMaSé!' verkocht.

Karen Damen, Kristel Verbeke en het nieuwe lid Josje Huisman kregen zaterdag in het Rotterdamse Ahoy de platina single uitgereikt, waarmee ze zeiden heel blij te zijn. Het lijkt er sterk op dat het vertrek van bandlid Kathleen Aerts geen invloed heeft op het succes van de groep. Josje Huisman kwam er nieuw bij, nadat overgebleven leden Karen en Kristel via een televisieprogramma op zoek gingen naar een nieuwe 'vriendin'.

De eerste single van K3 in de nieuwe formatie 'MaMaSé!' heeft in Nederland de platina status bereikt. Het is de eerste keer dat K3 in Nederland een platina single scoort.

Het trio vindt het huidige succes heel bijzonder. "Dat we in deze tijden zoveel singles en showtickets mogen verkopen, geeft voor ons aan dat de fans de nieuwe K3 formatie met open armen hebben ontvangen", laten ze weten.

Eind maart besloot Kathleen Aerts na tien jaar uit het Belgische meidentrio te stappen. Begin oktober werd de 23-jarige Josje Huisman uitgeroepen tot de nieuwe Kathleen Aerts. De Meppelse kwam als winnaar uit de bus van het televisieprogramma K2 zoekt K3.



zondag 25 oktober 2009

Eerste concert Josje Huisman in K3 in Nederland Enschede groot succes


Het nieuwe blonde K3-lid Josje Huisman heeft zich na haar grote vuurdoop in Antwerpen moeiteloos door de eerste show in Nederland geslagen. Samen met Karen Damen en Kristel Verbeke kreeg ze zaterdag duizenden kindervoetjes van de vloer in Enschede. Alsof ze nooit anders had gedaan danste en zong de winnares van het televisieprogramma K2 Zoekt K3 het podium over.

“Fantastisch om voor al die kinderen op te treden in zo’n volle zaal”, riep Josje Huisman na afloop. Extra spannend was het feit dat dit haar eerste optreden met de kleuterpopgroep in haar thuisland was. Nog maar twee weken geleden werd Josje op televisie verkozen tot nieuw K3-lid. “De danspasjes had ik gelukkig al aardig onder de knie door al het oefenen voor K2 Zoekt K3, maar spannend was het zeker.”

De 23-jarige Josje Huisman kan nauwelijks bevatten dat ze nu samen met haar nieuwe collega’s Karen Damen en Kristel Verbeke volle zalen trekt. “Eigenlijk besef ik ’s nachts in bed pas hoe leuk en hoe overweldigend dit allemaal is. Dan pas heb ik tijd om er rustig over na te denken.”

Karen Damen en Kristel Verbeke zijn erg blij met hun nieuwe K3 collega. “Josje deed het geweldig vanavond en in Antwerpen. En onze single ‘MaMaSé’ staat momenteel op nummer een in de hitlijsten in Nederland en België. Daar zijn we echt trots op”, vertelt rosse Karen.

De kids hadden ook niets te klagen. Zij zongen volop mee en dansten op de deuntjes van hun idolen. Josje Huisman werd door hen ontvangen als een volwaardig K3-lid. Morgen staat K3 weer op het podium in Enschede.




donderdag 22 oktober 2009

Josje Huisman met K3 bij Lieve Paul de Leeuw


Paul de Leeuw zingt het openingslied van Lieve Paul Jasmijn van Elteren, wat vorige week het winnende openingsnummer was. Ook K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, zingen het nummer, geheel in K3 stijl.

Stijn en zijn vriendje Nino hebben de film Up gezien, waarin een ballonnenverkoper met huis en al de lucht in gaat met helium ballonnen. Stijn vraagt zich af hoeveel ballonnen er nodig zijn om een mens te laten vliegen.

Marieke wil graag leren flirten. Paul en Cor geven haar tips. Tevens mag ze meedoen aan een Levende Boekenkast bouwen, met hulp van acrobaat Hans van der Vlis.

Ramzi Temsamani vraagt aandacht voor zijn champignonproject wat hij wil opzetten in Marokko om vrouwen aan werk te helpen. Heeft u nog materialen voor hem? Mail dan naar lievepaul(at)vara.nl o.v.v. Champignonproject Marokko.

Annie de Rooy legt aan Heidy uit waarom er geen aan/uitknop zit op een strijkbout.

Deze week kwam de nieuwe single van wijlen Michael Jackson uit. Allard Blom schreef een Nederlandse versie getiteld Dit Ben Ik. Paul brengt dit nummer met drie backing vocalisten ten gehore.

K3 sluit de zaterdag af met het nummer en top 1 hit Mama Sé.




dinsdag 20 oktober 2009

Josje Huisman goed ontvangen in nieuwe K3 show


Dit weekend ging de gloednieuwe K3 najaarsshow in première. De net verkozen nieuweling Josje Huisman, winnares van K2 zoekt K3, werd met open armen ontvangen door het Vlaamse publiek. De show trekt na Antwerpen nog naar Hasselt en Oostende en zal ook te zien zijn in Nederland.

De show begon met het titelnummer van 'K2 zoekt K3', het televisieprogramma waarin Josje als het nieuwe derde groepslid werd aangeduid. Centraal in de spotlights kwam onmiddellijk Josje Huisman te staan. Karen Damen en Kristel Verbeke verwelkomden haar met cadeau's.

Sommigen hadden liever de plaats van Josje in de groep ingenomen. Een jaloerse Kasandra wou absoluut het derde groepslid zijn en wendt haar toverkrachten aan om de stem van Josje over te nemen... Josje Huisman schiet in paniek en denkt dat Kasandra erin zal slagen haar plaats in te nemen.
Een spannend avontuur waarin de alom bekende, maar ook nieuwe K3-liedjes centraal staan, waaronder 'Alle Kleuren', 'MaMaSé', 'Bij de politie', 'Lollipop' en 'De 3 biggetjes'.

Blonde Josje Huisman werd zeer goed ontvangen door het Vlaamse publiek als opvolgster van Kathleen Aerts. Hier en daar stond ze nog een beetje onwennig op het podium, maar de danspasjes en de teksten waren ondertussen duidelijk grondig ingestudeerd. K3 is duidelijk helemaal terug en opnieuw volledig!

Praktische info K3 show met Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke:

Hasselt, Grenslandhallen:
4 december om 14u00 en 17u00
5 december om 11u00, 14u00 en 17u00
6 december om 11u00, 14u00 en 17u00

Oostende, Kursaal:
11 december om 14u00 en 17u00
12 december om 11u00, 14u00 en 17u00
13 december om 11u00, 14u00 en 17u00

Ticketprijzen: €25 - €20 - €15

Bestel uw tickets bij www.studio100.be of telefonisch: 070/344.555