vrijdag 24 september 2010

Josje Huisman brengt met K3 titelsong van nieuwe sitcom 'Hallo K3' uit


Josje Huisman brengt met K3 titelsong van nieuwe sitcom 'Hallo K3' uit!

Vanaf 15 september ligt de nieuwe single van K3 in de winkels. Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen zingen vol overtuiging 'Hallo K3', een nummer dat niet toevallilg dezelfde titel heeft als de sitcom die vanaf 6 oktober door vtmKzoom zal worden uitgezonden.

Deze zomer werden dertien afleveringen ingeblikt van ‘Hallo K3’. In de serie wordt het dagelijkse leven van Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen gevolgd in hun appartement. Vanaf 6 oktober zendt vtmKzoom de sitcom uit.

Het najaar 2011 belooft een waar K3-offensief te worden. Naast de nieuwe single en de sitcom mag Vlaanderen en Nederland zich verheugen op een nieuwe concertreeks van de drie dames. Van 25 september tot en met 12 december toert K3 door Vlaanderen. Nadien volgen ook shows in Nederland.

Nieuwe single van K3 heet Hallo K3

Vanaf 15 september ligt de aanstekelijke single ‘Hallo K3’ in de winkel. Het is de titelsong van de gelijknamige sitcom, die vanaf 6 oktober door vtmKzoom zal worden uitgezonden. Deze zomer zijn er maar liefst 13 afleveringen gemaakt van ‘Hallo K3’ met Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen in de hoofdrol. In de serie volgen we het dagelijkse kleurrijke leven van 3 hippe meiden in hun appartement. Samen beleven ze veel plezier en komen ze terecht in komische en herkenbare situaties.

De K3 hit van 2009 MaMaSé! stond in Vlaanderen meer dan 7 weken op nummer 1. Ook het album MaMaSé! stond in een mum van tijd op nummer 1 in de hitlijsten. Er werden maar liefst al 285.000 exemplaren verkocht.

K3 met Josje Huisman is populairder dan ooit! Met de single MaMaSé! verbraken Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen vorig jaar alle records en de gelijknamige CD (inmiddels meer dan triple platina) staat drie maanden na release nog altijd in de album top 10. Na het zwangerschapsverlof van Karen Damen en de geboorte van diens zoontje Sky deze winter, is K3 dit najaar terug in Nederland met een fonkelnieuwe show! De K3 shows in het najaar van 2009 (MaMaSé! shows) waren tot op de laatste kaart uitverkocht en met de nieuwe K3 show lijkt het al snel dezelfde kant op te gaan.

De K3 show zal in Nederland vanaf 1 oktober t/m 12 december te zien zijn in achtereenvolgens Zwolle (Ijsselhallen), Amsterdam (RAI Theater), Enschede (Go Planet), Den Bosch (Brabanthallen), Rotterdam (Ahoy Theater), Eindhoven (Indoor Sportcentrum) en Groningen (Martiniplaza). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.

Kaarten voor de K3 shows in Nederland zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en www.seetickets.nl of de Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en www.ntk.nl
Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de K3 shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 26 euro excl. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de K3 shows in Nederland gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.
Meer informatie via www.studio100.nl

Bv’s openen café in Antwerpen

Iedereen die ooit in Antwerpen gestudeerd heeft, kent het café "Den Doedelzak". Wel, er is goed nieuws: het café is terug open!

Den Doedelzak is een succesvol en zeer bekende Antwerpse studentenbar die al meer dan 30 jaar bestaat.
De zakenpartner van John Miles Junior, Anthony Van Der List, kwam met het idee om samen met John Miles Junior een bar op te starten.
Anthony is ook de zaakvoerder van een ander bekend Antwerps studentencafé – ’t Vervolg.

Den Doedelzak was voor beiden meteen een leuke uitdaging en beide heren besloten om met elkaar in zee te gaan. De bar is volledig gerestyled anno 2010 en het eindresultaat mag er zijn.

In de eerste plaats blijft ‘Den Doedelzak’ een studentencafé maar ook de oudere generatie of zakenmensen kunnen hier terecht om iets te drinken.
In de bar is er ook een DJ-booth voorzien waar deejays op feestjes en op zaterdagavond het beste van zichzelf kunnen geven.

Zondagavond werd het café plechtig geopend in het bijzijn van diverse bv’s. Onder andere Regi Penxten, Elke Vanelderen, Stan Van Samang, Flor van DHT, Silvy en Josje Huisman van K3 kwamen het café indrinken.

K3 beleeft drukke tijden, want vanaf 25 september t/m 12 december toeren Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen door Vlaanderen met hun gloednieuwe K3 show, die al wekenlang volledig uitverkocht is. Later dit najaar volgen de shows in Nederland.

Josje Huisman van K3 bij John Miles Jr.

Veel bekend volk in de nieuwe drankgelegenheid van John Miles Jr. Zo spotte fotografen de mooie blonde van K3 Josje Huisman.

Josje Huisman van K3 was zondagavond van de partij tijdens de feestelijke opening van "Den doedelzak" in Antwerpen. Zij moest zich niet zo ver verplaatsen om erbij te zijn want Josje Huisman woont op een flat in Antwerpen. Ze kwam haar collega John Miles Jr. en zijn professionele partner feliciteren met de nieuwe zaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten