woensdag 5 mei 2010

Josje Huisman met K3 weer aan de slag na bevalling Karen Damen


Josje Huisman met K3 weer aan de slag na bevalling Karen Damen.

Met pijn in haar moederhart moet Karen Damen haar zoontje Sky twee dagen missen. De roodharige K3-zangeres stond gisteravond voor het eerst sinds haar bevalling, half februari, met collega’s Josje Huisman en Kristel Verbeke op het podium.

„Het is een beetje dubbel”, vertelt Karen Damen. „Natuurlijk ben ik heel blij om weer op te treden, maar toen ik Sky gedag moest zeggen, was dat wel even een pijnlijk moment. Gelukkig zijn Kristel Verbeke en Josje Huisman heel lief voor me en ik houd me er maar aan vast dat het weerzien eens zo leuk zal zijn.”

Ook de andere K3’tjes Kristel Verbeke en Josje Huisman waren blij weer op het podium te staan, tijdens de opening van Plopsa Indoor Coevorden. Kristel: „We hebben het ontzettend gemist om samen te zingen en te dansen. De batterijtjes zijn helemaal opgeladen dus we kunnen er tegenaan.”

Josje Huisman: „We zijn lekker op vakantie geweest; Kristel met haar gezinnetje. Verder hebben we veel boeken gelezen en alle dingen gedaan waar we normaal niet aan toe komen. Vooral het gezellig samen zijn met zijn drieën hebben we gemist.”

Voor Josje Huisman is het optreden in Plopsa even terug naar haar roots. „Eigenlijk ben ik niet opgegroeid in Drenthe maar in Overijssel, maar de grote weilanden hier voelen wel vertrouwd”, lacht de blondine. „Dat mis ik ook wel het meeste van het platteland. Nu ik in Antwerpen woon, vind ik het nog steeds heerlijk om af en toe bij mijn ouders te zijn. Even lekker de chaos van de stad ontvluchten.”

Karen Damen is opnieuw aan het werk bij K3, drie maanden nadat ze het leven schonk aan haar zoontje Sky. Ze opende donderdag samen met Kristel Verbeke en Josje Huisman Plopsa Indoor Couvorden. Dat is het eerste pretpark van Studio 100 in Nederland.

In mei beginnen de opnames van de gloednieuwe sitcom van K3. Na de zomer verschijnt er een nieuw album en vanaf oktober trekken de meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman door Vlaanderen en Nederland.

1 opmerking:

  1. ik vindJULIE LEUK TOF SUPER DUS DUS DOE ZO VOORT

    BeantwoordenVerwijderen