zaterdag 3 november 2012

Johnny de Mol en Josje Huisman van K3 zijn nog niet bezig met trouwen en kinderen krijgen


Johnny de Mol en Josje Huisman van K3 zijn nog helemaal niet bezig met trouwen en kinderen krijgen.

 Johnny is het een beetje zat dat zijn relatie met de K3-zangeres zo veel aandacht krijgt. "Volgens mij hebben we net drie maanden verkering en iedereen heeft het over trouwen en kinderen, maar volgens mij is het niet normaal dat je daar na drie maanden al over begint", zegt Johnny in RTL Boulevard. "Het is nog heel pril, dus laat ons maar lekker ons gang gaan. We zijn een beetje aan het oefenen....

En verder komt het helemaal goed." Johnny de Mol voelde grote liefde aankomen Johnny de Mol denkt voor het eerst in zijn leven echt klaar te zijn voor een relatie. "Heel gek, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat deze grote liefde eraan zat te komen", vertelt de presentator in De Telegraaf over K3 zangeres Josje Huisman. "Als ik terugdenk aan alle keren dat de vrouw met wie ik was zei dat ze het gevoel had dat ik niet helemaal voor haar ging, denk ik: ze zaten er niet ver naast", legt De Mol uit.

"Ik heb het niet over vreemdgaan, ik heb het over de mate waarin je betrokken bent. In mijn relatie met Josje is dat voor het eerst helemaal anders."

De 33-jarige De Mol zegt blij te zijn dat hij 'heel lang heeft kunnen rondkijken'. "Als je eind twintig wordt, zie je om je heen dat mensen gaan trouwen en kinderen krijgen. Ik was er gewoon niet klaar voor. Ik zeg niet dat ik er nu klaar voor ben, we zijn net samen en we zijn onze relatie aan het ontdekken. Maar de vrijheid en ongebondenheid geef ik fluitend op voor datgene wat me nu is overkomen."

 Josje Huisman niet bezig met huwelijk Josje van K3 is nog niet bezig met een bruiloft. Haar geliefde Johnny de Mol zei eerder deze week tegen een Vlaamse krant dat hij een huwelijk niet uitsluit. "Ik vind het nog wat vroeg", reageerde Josje op het Vlaamse radiostation MNM. "Ik ben echt verliefd. Alles valt samen. Dat ik vroeger zei dat ik nooit zou trouwen, daar mag je me nu niet langer op vastpinnen", zei Johnny.

"Daar moet ik toch nog eens even met Johnny over babbelen", reageert de 26-jarige Josje Huisman, die inmiddels drie jaar deel uitmaakt van het kleuterpoptrio, samen met K3 vriendinnen Karen Damen en Kristel Verbeke.

 Josje en Johnny zijn sinds deze zomer samen. Begin augustus 2012 biechtte De Mol op dat hij een 'prille relatie' had met de zangeres. Josje scharrelde voordat ze iets met Johnny kreeg met Studio 100-baas Gert Verhulst. De Mol was eerder samen met onder anderen Chantal Janzen en Bridget Maasland.

Sexy Josje vindt trouwen nog te vroeg  Hoewel hun relatie nog pril is, ziet Johnny een lange toekomst voor hem en Josje weggelegd. Hij zei eerder nooit te gaan trouwen, maar door zijn relatie Josje Huisman is hij van gedachte verandert. Dat zegt de 33-jarige presentator tegen Zita.be.

Maar Josje is hot en dus nog niet bezig met het huwelijk. Sterker nog, ze vindt het nog wat te vroeg, reageerde ze donderdagochtend op het Vlaamse radiostation MNM. "Daar moet ik toch nog eens even met Johnny over babbelen", gaat de 26-jarige Josje door. Josje en Johnny hebben sinds deze zomer pas een relatie.

Begin augustus biechtte Johnny op dat hij een relatie had met de zangeres. Josje Huisman maakt inmiddels al drie jaar deel uit van het succesvolle en populaire meidengroep K3.