zondag 30 januari 2011

Voorganger van Josje Huisman bij K3 Kathleen Aerts bevallen van zoontje


Voorganger van Josje Huisman bij K3 Kathleen Aerts bevallen van zoontje

Kathleen Aerts, ooit nog de blonde zangeres van K3 voordat Josje Huisman haar opvolgde, is woensdag mama geworden.

Groot nieuws ten huize van Kathleen Aerts, op woensdag 26 januari is Kathleen de trotse mama geworden van een flinke zoon.
Lewis Van Hoof, mama en papa stellen het bijzonder goed en gaan nu met volle teugen genieten van de kleine spruit.
Heel de familie Aerts en Van Hoof is in feeststemming. Kathleen trouwde in juni van vorig jaar met Steven, duidelijk de liefde van haar leven.

Kathleen Aerts, 'de blonde van K3', is gisteren mama geworden van een flinke, gezonde zoon. Het jongetje kreeg de naam Lewis.

Kathleen stapte in maart 2009 na tien jaar uit de Vlaamse succesgroep K3 van Karen Damen en Kristel Verbeke. Na een realityreeks werd een (blonde) vervangster gevonden in het Nederlandse Josje Huisman.

Ondertussen kwam Kathleen haar droomman tegen, politieagent Steven Van Hoof. De twee stapten vorig jaar in juni in het huwelijksbootje, Kathleen was toen al zwanger.

Politieagent Steven van Hoof en Kathleen trouwden in juni. Ze stond toen zwanger voor het altaar.

De voormalige K3-zangeres kon niet wachten tot haar kindje geboren zou worden. "Negen maanden hebben nog nooit zo lang geduurd", zei ze in november.

Aerts stapte in 2009 uit K3 om zich te richten op een solocarrière. Ze vond het na tien jaar tijd voor iets anders. De Nederlandse Josje Huisman nam haar plaats in. Het management van Kathleen was niet direct bereikbaar voor commentaar.

Kathleen Aerts heeft er dus een nieuwe baan bij. De ex K3-zangeres is afgelopen woensdag voor het eerst moeder geworden.

Zoontje Lewis kwam op 26 januari ter wereld. De baby woog bij geboorte 3400 gram en is 48 centimeter lang.

Vader is de echtgenoot van de zangeres, politieman Steven van Hoof. Moeder en kind maken het goed, vertelt een woordvoerder van het Vlaamse productiehuis De Tondeldoos. "Kathleen ligt op dit moment nog in het ziekenhuis zoals gebruikelijk is in België. Over een paar dagen mogen zij en de kleine lekker naar huis."

Kathleen wist al langer dat ze zwanger was van een jongetje. "Al zal ik pas echt zeker zijn als ik eind januari mijn baby in mijn armen kan houden", zo grapte ze eerder. Josje Huisman is nog kinderloos, eerder werden de andere K3 zangeressen Karen Damen en Kristel Verbeke al moeder.