vrijdag 24 september 2010

Josje Huisman brengt met K3 titelsong van nieuwe sitcom 'Hallo K3' uit


Josje Huisman brengt met K3 titelsong van nieuwe sitcom 'Hallo K3' uit!

Vanaf 15 september ligt de nieuwe single van K3 in de winkels. Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen zingen vol overtuiging 'Hallo K3', een nummer dat niet toevallilg dezelfde titel heeft als de sitcom die vanaf 6 oktober door vtmKzoom zal worden uitgezonden.

Deze zomer werden dertien afleveringen ingeblikt van ‘Hallo K3’. In de serie wordt het dagelijkse leven van Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen gevolgd in hun appartement. Vanaf 6 oktober zendt vtmKzoom de sitcom uit.

Het najaar 2011 belooft een waar K3-offensief te worden. Naast de nieuwe single en de sitcom mag Vlaanderen en Nederland zich verheugen op een nieuwe concertreeks van de drie dames. Van 25 september tot en met 12 december toert K3 door Vlaanderen. Nadien volgen ook shows in Nederland.

Nieuwe single van K3 heet Hallo K3

Vanaf 15 september ligt de aanstekelijke single ‘Hallo K3’ in de winkel. Het is de titelsong van de gelijknamige sitcom, die vanaf 6 oktober door vtmKzoom zal worden uitgezonden. Deze zomer zijn er maar liefst 13 afleveringen gemaakt van ‘Hallo K3’ met Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen in de hoofdrol. In de serie volgen we het dagelijkse kleurrijke leven van 3 hippe meiden in hun appartement. Samen beleven ze veel plezier en komen ze terecht in komische en herkenbare situaties.

De K3 hit van 2009 MaMaSé! stond in Vlaanderen meer dan 7 weken op nummer 1. Ook het album MaMaSé! stond in een mum van tijd op nummer 1 in de hitlijsten. Er werden maar liefst al 285.000 exemplaren verkocht.

K3 met Josje Huisman is populairder dan ooit! Met de single MaMaSé! verbraken Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen vorig jaar alle records en de gelijknamige CD (inmiddels meer dan triple platina) staat drie maanden na release nog altijd in de album top 10. Na het zwangerschapsverlof van Karen Damen en de geboorte van diens zoontje Sky deze winter, is K3 dit najaar terug in Nederland met een fonkelnieuwe show! De K3 shows in het najaar van 2009 (MaMaSé! shows) waren tot op de laatste kaart uitverkocht en met de nieuwe K3 show lijkt het al snel dezelfde kant op te gaan.

De K3 show zal in Nederland vanaf 1 oktober t/m 12 december te zien zijn in achtereenvolgens Zwolle (Ijsselhallen), Amsterdam (RAI Theater), Enschede (Go Planet), Den Bosch (Brabanthallen), Rotterdam (Ahoy Theater), Eindhoven (Indoor Sportcentrum) en Groningen (Martiniplaza). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.

Kaarten voor de K3 shows in Nederland zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en www.seetickets.nl of de Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en www.ntk.nl
Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de K3 shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 26 euro excl. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de K3 shows in Nederland gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.
Meer informatie via www.studio100.nl

Bv’s openen café in Antwerpen

Iedereen die ooit in Antwerpen gestudeerd heeft, kent het café "Den Doedelzak". Wel, er is goed nieuws: het café is terug open!

Den Doedelzak is een succesvol en zeer bekende Antwerpse studentenbar die al meer dan 30 jaar bestaat.
De zakenpartner van John Miles Junior, Anthony Van Der List, kwam met het idee om samen met John Miles Junior een bar op te starten.
Anthony is ook de zaakvoerder van een ander bekend Antwerps studentencafé – ’t Vervolg.

Den Doedelzak was voor beiden meteen een leuke uitdaging en beide heren besloten om met elkaar in zee te gaan. De bar is volledig gerestyled anno 2010 en het eindresultaat mag er zijn.

In de eerste plaats blijft ‘Den Doedelzak’ een studentencafé maar ook de oudere generatie of zakenmensen kunnen hier terecht om iets te drinken.
In de bar is er ook een DJ-booth voorzien waar deejays op feestjes en op zaterdagavond het beste van zichzelf kunnen geven.

Zondagavond werd het café plechtig geopend in het bijzijn van diverse bv’s. Onder andere Regi Penxten, Elke Vanelderen, Stan Van Samang, Flor van DHT, Silvy en Josje Huisman van K3 kwamen het café indrinken.

K3 beleeft drukke tijden, want vanaf 25 september t/m 12 december toeren Josje Huisman, Kristel Verbeke en Karen Damen door Vlaanderen met hun gloednieuwe K3 show, die al wekenlang volledig uitverkocht is. Later dit najaar volgen de shows in Nederland.

Josje Huisman van K3 bij John Miles Jr.

Veel bekend volk in de nieuwe drankgelegenheid van John Miles Jr. Zo spotte fotografen de mooie blonde van K3 Josje Huisman.

Josje Huisman van K3 was zondagavond van de partij tijdens de feestelijke opening van "Den doedelzak" in Antwerpen. Zij moest zich niet zo ver verplaatsen om erbij te zijn want Josje Huisman woont op een flat in Antwerpen. Ze kwam haar collega John Miles Jr. en zijn professionele partner feliciteren met de nieuwe zaak.

vrijdag 10 september 2010

K3 Album 'MaMasé!' met Josje Huisman driedubbel platina


K3 Album 'MaMasé!' met Josje Huisman driedubbel platina!

Het nieuwe K3 valt in de smaak bij de fans. Het laatste album 'MaMasé!' is drievoudig platina. Van het schijfje werden meer dan tweehonderdduizend exemplaren verkocht, maakte het bedrijf achter het kleuterpoptrio donderdag bekend.

K3 werd vorig jaar geconfronteerd met het vertrek van Kathleen Aerts. De inmiddels zwangere blondine werd na een talentenjacht op tv vervangen door de Nederlandse Josje Huisman.

De eerste single van MaMaSé! werd de eerste platina plaat voor K3 in Nederland.

Het vrolijke drietal Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke zitten niet stil. Dit najaar trekken de dames langs Nederlandse en Vlaamse theaters en nemen ze een sitcom op.

De serie wordt begin volgend jaar uitgezonden. Ook is K3 bezig met een nieuwe dvd en komt er een tweede Nintendo DS-game van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke.

donderdag 2 september 2010

Josje Huisman K3: 'Het werd tijd om iets voor de ouders te doen'


Josje Huisman en K3 hopen met nieuwe sitcom 'Hallo K3!' niet alleen de kinderharten te veroveren.

De kinderharten hadden ze al lang veroverd, nu gaat K3 ook resoluut voor de harten van de ouders. Deze zomer werkt het immer populaire trio aan 'Hallo K3!', een sitcom waarmee gemikt wordt op jong én oud. 'Het werd hoog tijd.'

Vakantie? Vergeet het. De drie meisjes van K3, Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke werken zich te pletter. Er is niet alleen die komische tv-reeks die in het najaar op het scherm moet komen (op welke zender is nog niet bekend), er zijn ook de zomershows in Plopsaland, er is een nieuwe cd én een nieuwe dvd die ingeblikt moet worden.

En dan zijn er nog de najaarsshows die voorbereid moeten worden. 'Wij werken wanneer andere mensen vakantie hebben', beaamt Kristel Verbeke. 'Maar dat geldt toch voor de meeste artiesten? Want tijdens de vakantie willen de mensen een beetje ontspanning in hun leven.'

Het spannendst is wellicht toch de nieuwe tv-reeks die jullie inblikken. Verschilt het veel van de filmopnames die jullie al deden?

Karen Damen: 'Ik vind dit echt het leukste wat we met K3 al deden. Het is keiplezant, omdat het iets helemaal anders is. Maar tegelijk is het echt ons ding: mensen doen lachen en er zelf mee lachen. We amuseren ons rot.'

Kristel Verbeke: 'Op deze manier wordt K3 ook niet saai: we blijven onszelf ontwikkelen. Je leert met K3 telkens weer nieuwe dingen.'

Vergelijk de serie eens? Aan welke andere sitcom moet je zelf het meeste denken?

Karen: 'Aan het Amerikaanse Friends, ongetwijfeld. Omdat we met drie vrouwen zijn en we elk zowat ons eigen karakter hebben, net zoals die meisjes in Friends. (Die serie deed het met Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow,nvdr.)'

Josje Huisman: 'De opzet is ook in die richting: met twee appartementen - eentje voor Karen en Kristel en eentje voor mij - en een koffiehuis beneden.'

Kristel: 'Maar Friends blijft natuurlijk van een ander niveau. We blijven bescheiden. We zijn uiteindelijk zangeressen, geen actrices.'

Het wordt echt een sitcom voor jong én oud?

Kristel: 'Het werd hoog tijd dat we met K3 iets deden dat niet alleen voor kinderen is. We hopen echt dat de hele familie er voor valt.'

Klikt het een beetje met jullie tegenspeler Jacques Vermeire?

Karen Damen: 'Ongelofelijk. Wat een vriendelijke, toffe en slimme man. Ik vind hem een fantastische vent. Hij heeft al zoveel gedaan en is zo professioneel. En toch luistert hij ook naar ons, als wij opmerkingen hebben.'

Jullie doen het bij K3 inmiddels al een tijdje met Josje Huisman in plaats van Kathleen Aerts. Noem één ding waarvoor je Kathleen mist en één ding waarvan je zegt: dat kan Josje beter.

Kristel: 'Dat is niet eerlijk. Want we hebben het zó goed gehad met Kathleen. We hebben tien jaar lang heel toffe dingen gedaan samen, maar voor ons is dat hoofdstuk afgelopen. We kunnen daar niet over bezig blijven. Vraag ons dus niet om Kathleen met Josje Huisman te vergelijken.'

Karen: 'Want dan ben je appelen met peren aan het vergelijken. (tegen Josje) Er is niéts hetzelfde aan jullie.'

Een Nederlandse tussen twee Vlaamse dames. Bij welk woord denken jullie toch nog van elkaar: wablieft?

Kristel: 'Laatst zei Josje: Ik moet een beetje lipgloss op m'n giecheltje smeren. (lacht) Toen stonden Karen en ik raar te kijken. Bleek dat ze haar mond bedoelde.'

Josje Huisman: 'En ik kan al vet goed Vlaams, hoor.'

Jullie verschenen deze zomer op een erg onverwachte plek: Rock Werchter.

Kristel Verbeke: 'Dat vond men blijkbaar héél raar.'

Karen Damen: 'En dat terwijl ik er al heel mijn leven naar toe ga.'

Kristel: 'We waren alleen nog nooit met z'n drieën geweest. Ik ging vooral voor Pink. Karen had al paar keer geprobeerd om mij fan te maken van Rammstein. Ik was er nooit zo voor te vinden, maar na hun optreden dacht ik toch: amai, ik snap het dat je die groep OK vindt.'

Josje Huisman: 'En ik ging voor Pearl Jam. Het was té gek.'

En gaan jullie nu met z'n drieën ook naar Pukkelpop?

Josje Huisman: 'Yep! (lacht) Daar staan echt tien miljoen groepen die ik wil zien. '

Karen: 'Inderdaad: Snow Patrol, Jonsi van Sigur Ros én Mumford & Sons.'

Is het dan niet vervelend om op zo'n festivalweide op K3 aangesproken te worden?

Kristel: 'Gelukkig is het meestal op een toffe manier. Het is nooit: Wat doen júllie hier? Eerder: Hé, de K3kes, Josje Huisman, tof dat jullie hier zijn, drink er eentje! '

Voor veel werkende moeders is het grootste probleem tijdens de zomermaanden: kinderopvang vinden. Hoe is dat voor jullie?

Kristel Verbeke: 'Ik werk vooral overdag en mijn ventje vooral 's avonds. Dat komt goed uit. (lacht) En daarnaast zijn er nog altijd de opa's en de oma's die staan te springen om voor de kleinkinderen te zorgen.'

Karen Damen: 'Voor de ouders van Antony is het hun eerste kleinkind. Dus hoe meer we Sky brengen, hoe liever.' (lacht)